Uitgebreide informatie over Hotel Aparthotel THB Guya Playa in Cala Ratjada Mallorca. Hotel voor personen in Cala Ratjada Mallorca
Hotel Cala Ratjada Mallorca

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Cala Ratjada Mallorca

Aparthotel THB Guya Playa Cala Ratjada Mallorca

Hotel in Cala Ratjada Mallorca

Het moderne THB Guya Playa ligt op slechts een korte wandeling van het prachtige strand van Cala Agulla. De studio's en appartementen zijn netjes ingericht en hebben vanaf het balkon bijna allemaal uitzicht over zee.

Vanaf het mooie terras, waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten, heb je een schitterend uitzicht over de baai van Cala Agulla. Lekker zwemmen kan in het leuke zwembad en om even helemaal te ontspannen is er een spa. In de spa vind je verschillende faciliteiten: van een sauna en een jacuzzi tot een verwarmd zwembad met hydro-massage en de mogelijkheid om een massage of schoonheidsbehandeling te boeken.

Voor kinderen is er een kinderbadje en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Ook is er een speeltuintje en kunnen zij 's avonds meedansen tijdens de mini-disco.

  • € 509,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Cala Ratjada Mallorca

Hotel Amoros

Hotel Amoros
vanaf 379,00 EURO
Bekijk Hotel

Aparthotel THB Guya Playa

Aparthotel THB Guya Playa
vanaf 509,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Mar Azul PurEstil Hotel & Spa

Hotel Mar Azul PurEstil Hotel & Spa
vanaf 574,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Serrano Palace

Hotel Serrano Palace
vanaf 664,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel S'Entrador Playa Hotel & Spa

Hotel S'Entrador Playa Hotel & Spa
vanaf 459,00 EURO
Bekijk Hotel