Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa in Alcudia Mallorca. Hotel voor personen in Alcudia Mallorca
Hotel Alcudia Mallorca

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Alcudia Mallorca

Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa Alcudia Mallorca

Hotel in Alcudia Mallorca

Adembenemend Alcudia is al een plaatje op zich, maar verblijf je in Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa dan krijgt deze vakantie nog een extra dimensie. In dit authentieke, excellent hotel is het op en top genieten van een welverdiende familievakantie.

Deze vakantie zal het je aan niets ontbreken. De fantastische, moderne inrichting geeft het hotel internationale allure maar blijft toch toegankelijk voor iedereen. Hier kun je heerlijk loungen bij het zwembad of schommelen in de hangmat, terwijl de kinderen zich helemaal kunnen uitleven op de spectaculaire waterglijbanen, op het waterspeelplein of in de miniclub. Het prachtige zandstrand ligt ook op loopafstand van het hotel.

Niet alleen aan de allerkleinsten is gedacht; in een van de 4 restaurants worden de smaakpapillen gekieteld met Mediterrane gerechten en het welnesscenter maakt de luxueuze vakantie compleet. Mocht je dit prachtige hotel even willen verlaten, door de perfecte ligging van Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa kun je Alcudia en de schitterende omgeving makkelijk verkennen.

  • € 809,00
  • 5-sterren Hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Alcudia Mallorca

Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa

Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa
vanaf 809,00 EURO
Bekijk Hotel

Alua Soul Alcudia Bay

Alua Soul Alcudia Bay
vanaf 445,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel HSM President Golf & Spa

Hotel HSM President Golf & Spa
vanaf 389,00 EURO
Bekijk Hotel

Condesa de la Bahia

Condesa de la Bahia
vanaf 536,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Condesa de la Bahia

Hotel Condesa de la Bahia
vanaf 599,00 EURO
Bekijk Hotel