Uitgebreide informatie over Hotel Hotel HSM President Golf & Spa in Alcudia Mallorca. Hotel voor personen in Alcudia Mallorca
Hotel Alcudia Mallorca

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Alcudia Mallorca

Hotel HSM President Golf & Spa Alcudia Mallorca

Hotel in Alcudia Mallorca

HSM President Golf & Spa ligt op een rustige locatie buiten Alcudia, vlak bij het strand. Het mooie hotel heeft drie zwembaden en een terras met ligbedden waar je heerlijk kunt genieten van de zon. De spa heeft verschillende faciliteiten: van een zwembad met hydromassage en een jacuzzi tot een Turks bad, een sauna en een relax-ruimte.

In het restaurant staat iedere dag een smakelijk buffet voor je klaar, waar je van kunt genieten terwijl je een prachtig uitzicht over zee hebt. Er zijn gerechten die worden klaargemaakt waar je bij staat en een aantal keer per week is er een thema-buffet.

Word je graag vermaakt tijdens de vakantie dan zit je hier goed. Overdag kun je meedoen met verschillende activiteiten en 's avonds is er een aantal keer per week een show of live muziek. Kinderen maken gemakkelijk vriendjes bij de mini-club en sportievelingen kunnen een potje tennis spelen of een fiets huren. De medewerkers van de professionele fietsverhuur weten veel over de fietsroutes op het eiland. Wil je meer weten over de golfmogelijkheden in de buurt, ook dan vertelt het hotelpersoneel je hier graag meer over.

  • € 389,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Alcudia Mallorca

Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa

Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa
vanaf 809,00 EURO
Bekijk Hotel

Alua Soul Alcudia Bay

Alua Soul Alcudia Bay
vanaf 445,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel HSM President Golf & Spa

Hotel HSM President Golf & Spa
vanaf 389,00 EURO
Bekijk Hotel

Condesa de la Bahia

Condesa de la Bahia
vanaf 536,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Condesa de la Bahia

Hotel Condesa de la Bahia
vanaf 599,00 EURO
Bekijk Hotel