Appartement Playa de Palma Mallorca voor je zonvakantie zoeken? Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk ons volledige OVERZICHT van de beste appartementen in Playa de Palma Mallorca.
Booking.com

Appartement Playa de Palma Mallorca

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar veel vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om lekker te slapen en goed te ontspannen? En als je toch een keer of wat uit eten wilt, dan kan het natuurlijk altijd. Door in een appartement in Playa de Palma Mallorca te verblijven kan je flink besparen op je verblijfkosten.

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Playa de Palma Mallorca. Deze zijn boekbaar via Nederlandse reisorganisaties. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperators.

  • appartement Playa de Palma Mallorca - Zafiro Palmanova

    Zafiro Palmanova

    appartement in Playa de Palma Mallorca (4-sterren)
    Zafiro Palmanova is een 4-sterren aparthotel dat geschikt is voor het hele gezin. Zowel de faciliteiten voor kinderen en volwassenen als de uitgebreide all inclusive formule zorgen ervoor dat elke familie hier een onvergetelijke vakantie zal hebben. In de tuin vind je een groot zwembad en een zonneterras met ligbedden, parasols en tegen b ...lees verder

    Meer informatie Max. 4 personen vanaf 515 EURO

Appartement Playa de Palma Mallorca tips en informatie

In Playa de Palma Mallorca is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in Playa de Palma Mallorca: