Appartement Palma de Mallorca. Zoek nu eenvoudige een mooie, beschikbare en goedkoop appartement in het geweldige Palma de Mallorca. Wij hebben alle vakantiewoningen, bungalows, appartementen en andere accomodaties op een rij gezet
Booking.com

Appartement Palma de Mallorca

Een appartement is het ideale accomodatietype als je op zoek bent naar vrijheid. Want wat is er nou heerlijker dan zelf koken en lekker veel ruimte om te slapen en te ontspannen? En als je toch buiten de deur wilt eten, dan kan het altijd. Door in een appartement in Palma de Mallorca te verblijven kan je flink besparen op je verblijfkosten.

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Palma de Mallorca. Deze zijn boekbaar via Nederlandse reisorganisaties. De informatie die getoond wordt is direct afkomstig van de touroperator.

  • Appartement Palma de Mallorca - Aparthotel Bq Augusta

    Aparthotel Bq Augusta
    Meer informatie vanaf 577 EURO

Appartement Palma de Mallorca tips en informatie

In Palma de Mallorca is er best een uitgebreid aanbod van appartementen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste accomodatie, raden wij je aan om op de volgende zaken te letten bij het zoeken van een appartement of vakantiewoning in Palma de Mallorca: