Uitgebreide informatie over Appartement Bingo Appartementen in Mallorca. Appartement voor personen in Mallorca
Appartement Mallorca

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Mallorca

Bingo Appartementen Mallorca

Appartement in Mallorca

De Bingo formule:

Dit is de manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige studio's en appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs. Je boekt tegen een super lage prijs de Bingo Mallorca Appartementen en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven.

Het kan dus zijn dat je in hetzelfde complex verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk gekozen voor de Bingo formule!

Algemeen: Bingo Mallorca Appartementen

Ontdek met Bingo Mallorca Appartementen het prachtige eiland van Spanje. Mallorca is een veelzijdige vakantiebestemming. In de prachtige natuur van Mallorca kun je ongestoord fietsen en wandelen. Of huur een auto en verken het eiland op je gemak. Uiteraard kun je ook diverse excursies boeken, waaronder een excursie naar het plaatsje Soller of Valldemossa een boottocht, een eilandtour met gids.

Een vakantie Mallorca biedt voldoende mogelijkheden!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervaliden.

Ligging: Bingo Mallorca Appartementen

Je Bingo Appartement (studio (max. 2 volw. + 1 kind) of appartement (max. 2 volw. of 2 volw. + 2 kind.), ligt op het eiland Mallorca, in de omgeving van Cala d'Or. Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van je accommodatie en wordt je transfer verzorgd.

De Bingo Appartementen liggen verspreid over het eiland en zijn appartementen of studio's waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Mallorca Appartementen

De verzorging is op basis van Logies. Er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Let op:

Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. In enkele gevallen is er geen zwembad aanwezig of maken wij gebruik van de faciliteiten van een naastgelegen complex. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.

Bijzonderheden:

Vanaf 1 juli 2016 betaal je op de Balearen bij aankomst in je accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van je accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn ? 2,20 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder. De vermelde kosten worden gehalveerd vanaf de 9e dag van je verblijf. In het laagseizoen (01/11 t/m 30/4) bedragen de kosten ? 0,55 per persoon per dag vanaf 16 jaar en ouder.

  • € 226
  • 3-sterren Appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Corendon NL) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Mallorca

Pirates Village

Pirates Village
vanaf 471 EURO
Bekijk Appartement

Bingo Appartementen

Bingo Appartementen
vanaf 226 EURO
Bekijk Appartement

Inturotel Cala Azul Park

Inturotel Cala Azul Park
vanaf 216 EURO
Bekijk Appartement

TUI FAMILY LIFE Mallorca Mar

TUI FAMILY LIFE Mallorca Mar
vanaf 506 EURO
Bekijk Appartement

Inturotel Esmeralda Park

Inturotel Esmeralda Park
vanaf 265 EURO
Bekijk Appartement